***       Водещите вечерни новини       на 20 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 20 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Денков: Не мога да съм премиер в правителство, което бие хората по улиците. Борисов и Пеевски бранят МВР министъра


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 20 ноември   

 

„ Не мога да приема да съм министър председател в държавно управление, което бие хората по улиците - по този начин както ставаше преди. Сред част от хората в полицията има просвета, която счита за обикновено да биеш с палки беззащитни хора, деца, дами. Това е безусловно недопустимо. Отношението ми към министъра ще зависи от неговото отношение към насилието “.

„ Всички такива дейности би трябвало да бъдат тествани и осъдени. Трябва да изчиситим структурите на Националната полиция от чувството, че това е задоволително. Хората, които го считат за нещо обикновено, би трябвало да излязат оттова. Очевидно тук има систематичен проблем и този пробем би трябвало да се реши. Но няма по какъв начин да се реши, в случай че министърът подценява този проблем. Искам да чуя какво мисли по въпроса, само че досега не съм го чул “.

***

***

***

Утре от 18:00  часа на стадион „ Славия - Александър Шаламанов “ в София следва да се организира футболна среща сред младежките национални тимове на България и Естония.

***

„ Не би трябвало да има комисия за следствие на полицейското принуждение. Ние няма да я подкрепим. Какво трябваше да създадат тези момчета? Категорично поддържаме служителите на реда. Премиерът и министрите да излязат от уютните си кабинети и да слязат при тях на улицата. Не е работа на вътрешния министър да осъжда полицейското принуждение и да излиза с позиция “.

***

„ Не е на ГЕРБ Министерство на вътрешните работи министърът, по никакъв метод ", съобщи той и разясни, че в случай че Министерство на вътрешните работи министърът си отиде, би трябвало и Николай Денков да си замине.

На въпрос каква ще е позицията на Мария Габриел по тематиката, Борисов отговори: " няма да угаждаме на Кирил Петков ".

***

Най-големият нуклеарен реактор в Европа, финландският „ Олкилуото 3 “, беше спрян автоматизирано заради механически проблем, само че се чака да се върне към произвеждане на 21 ноември след ремонт, съобщи Агенция Франс Прес.

***

Германската полиция е арестувала 18-годишен юноша по съмнение, че е възнамерявал актове на принуждение, откакто отправял закани за убийства в интернет и е разгласил дясноекстремистко и антисемитско наличие, съобщи Ройтерс.

***

„ Руските управляващи оповестиха за търсене украинската певица Джамала ", съобщи Скайнюз.

„ Въпреки че в формалното известие на вътрешното министерство в Москва не се показва повода, едно от дребното опозиционни  на Владимир Путин издания " Медиазона ", написа, че Сузана Джамаладинова (каквото е същинското име на изпълнителката) е упрекната в основаване и разпространение на подправени вести за дейностите на съветските въоръжени сили в Украйна ", добави английската осведомителна организация.

***

Повод за появяването догатките стана изявление на израелския боен министър Йоав Галант. 

Днес той на взаимна конференция с премиера на Израел Бенямин Нетаняху съобщи: Високопоставените членове на Хамас са живи трупове, без значение от това дали те се намират в линията Газа (контролирания от радикалната арабска организацията палестински анклав на брега на Средиземно море) или отвън нея.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР